neděle 2. srpna 2015
Buchta s rebarborou
a šup s ním do lednice
Domácí chlebík
350 ml vlažné vody
2 hrnky žitné chlebové mouky
1 hrnek ječné celozrnné mouky
1/2 hrnku pšeničné hloadké mouky
2 lžíčky soli
1 lžička cukru
kostka kvasnic
semínka dle chuti
Těsto zaděláme v pekárně, na vále utvoříme šišku a dáme ještě asi na hodinu kynout na plech.
Pečeme asi 40 minut na 190 stupnů.
hrnek který používám k odměřování surovin
a již upečený chlebíček
2 hrnky žitné chlebové mouky
1 hrnek ječné celozrnné mouky
1/2 hrnku pšeničné hloadké mouky
2 lžíčky soli
1 lžička cukru
kostka kvasnic
semínka dle chuti
Těsto zaděláme v pekárně, na vále utvoříme šišku a dáme ještě asi na hodinu kynout na plech.
Pečeme asi 40 minut na 190 stupnů.
hrnek který používám k odměřování surovin
a již upečený chlebíček
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky (Atom)